Urejanje vrtov je sanjsko poslanstvo, ki ga vsakodnevno uresničujemo

Urejanje vrtov je dejavnost, kjer lahko damo domišljiji prosto pot. Smo strokovno usposobljeni za vse vrste zasnov in negovanja najrazličnejših vrtov. Obenem je urejanje vrtov še vedno naša strast in to poslanstvo uresničujemo z vsakodnevnim zadovoljstvom. Naše podjetje je bilo ustanovljeno že pred štirimi desetletji, ko se na naših tleh za urejanje vrtov ni namenjalo veliko denarja. S trdim delom in spoštovanjem stoletne tradicije ljudi in zemlje smo zrasli in postali eno najbolj velikih in prepoznavnih podjetij za tovrstne dejavnosti v državi. Imamo velik delovni in strojni park, ki sta odprta tudi za obiske. Naše storitve so cenjene po vsej Sloveniji. Kaj ni splošno znano, da se najbolj učinkoviti rezultati dosežejo takrat, ko človek dela s srcem? Za vrtnarjenje in urejanje vrtov to vsekakor še bolj drži, kar vam lahko potrdimo sami iz lastnih izkušenj. Če ne verjamete, se prepričajte pri kakšni od naših zadovoljnih strank iz bogate, štiridesetletne zakladnice našega podjetja. Že tisočim smo pomagali do sodobnih ali klasičnih idej za ureditev vrta, tudi po tem, ko so urejanje vrtov okoli svojih domovanj že skoraj opustili. Smo namreč mnenja, da lepa gesta pravo rožico najde, in svojim strankam privoščimo le najboljše. Poleg svetovanja vam nudimo pestro ponudbo sadik, ki vam jih tudi posadimo. Odstranimo vam odmrlo vejevje in zgladimo travnate površine ter vam obrezujemo in negujemo sadno drevje. Ne oklevajte in prepustite svoj vrt izkušenim rokam za urejanje vrtov!

 

Urejanje vrtov in okolice

Visoko strokovno usposobljeni sodelavci vam predlagajo ideje za ureditev vrta

Med našimi strokovnjaki so arboristi, izobraženi po najsodobnejših trendih in v stiku z najnovejšimi metodami negovanja rastlin. Ob odločanju glede urejanja vrtov se človek pogosto sooča po eni strani s preobilico možnosti in informacij, po drugi strani pa s pomanjkanjem znanja in izkušenj. V tem so naši strokovnjaki izjemno dobro podkovani in vam bodo radi predstavili številne ideje za ureditev vrta. Urejanje vrtov ima bogato zgodovino, četudi v Sloveniji včasih to radi pozabljamo. Predvsem v nekaterih zahodnoevropskih državah je ta tradicija že del nacionalne kulture in se pojavlja tudi v številnih kulturno-umetniških stvaritvah. Kdo se ne spomni Alice v čudežni deželi ali filma Labirint? Pomislite tudi na Sončnega kralja ali na Ludvika Bavarskega, ki sta s svojimi kreativnimi domislicami v vrtovih postavljala nove pravljične svetove. Urejanje vrtov je pri nas sicer včasih še vedno bolj omejeno, z veseljem pa opažamo pozitiven trend večjega razumevanja in zanimanja za različne oblike in tradicije. Tako lahko ideje za ureditev vrta črpajo navdih v angleški tradiciji ali pa bolj prostih formah. V vsakem primeru vam bodo naši sodelavci znali osebno svetovati glede na vaše želje, potrebe in omejitve s prostorom.

Izvajamo frezanje vrta in vam obenem posadimo okrasno drevje na vrt ali ob vhod hiše

Med našimi dejavnostmi je frezanje vrta, kjer vam s frezami različnih velikosti uredimo teren na vrtu. Drobimo vejevje, štore in kamne ter tako zgladimo zemeljsko plast do globine, ki jo določite vi. Tako teren pripravimo za nadaljnjo uporabo, predelana zmes pa ostane na mestu samem. Pri tem velja omeniti, da lahko istočasno izvedemo tudi saditev ene od sadik iz naše bogate ponudbe. Sodelujemo namreč z eno od največjih evropskih drevesnic in ponujamo sadike vseh velikosti po dostopnih cenah. Med njimi so tudi večje sadike, ki so lahko visoke med 3 in 4 metri, ter jih ob saditvi v prostor odlikuje takojšnja zaznava in vidnost. Tako lahko hitro in učinkovito spremenite okolico svoje hiše in morda celo posadite okrasno drevje za vrt. Naj poudarimo, da okrasno drevje tudi obrezujemo po evropskih standardih, temelječih na nemških smernicah. Pri tem uporabljamo kombinacijo plezalne tehnike in avtodvigala, kar zagotavlja ugodne cene in veliko dostopnost na vsakem terenu.

 

Frezanje štorov na vrtu

Če se sprašujete, kako urediti okolico hiše, naj vas prepriča naša srčnost in strokovnost

Naše dejavnosti poleg urejanja vrtov zajemajo tudi strokovno svetovanje in izvajanje odstranjevanja odpadnega lesa in okrasnega drevja za vrt, negovanja in vzdrževanja dreves, drobljenja različnih materialov ter obrezovanja drevja in grmovja. Ne razbijajte si več glave s tem, kako urediti okolico hiše, prepustite to izkušenim strokovnjakom. Ideje za ureditev vrta vam bomo radi predstavili osebno, saj verjamemo, da je oseben stik temelj vsakega poslovnega odnosa. Naše stranke z dolgoletno zvestobo to potrjujejo. Oglasite se pri nas v naših prostorih, kjer se boste seznanili z našimi dejavnostmi, opremo in sodelavci. Brezplačno vam bomo razkazali naše delovne procese in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Radi pa se bomo z vami posvetovali tudi po telefonu ali vam pripravili informacije preko elektronske pošte. V vsakem primeru delamo s srcem, za vas in za vaše kar najboljše počutje v vašem domu in njegovi okolici. Ne pravijo zastonj, da kadar bi radi videli, moramo gledati s srcem. Ko bodo vaš vrt uredile srčne roke naših strokovnjakov, ga bodo v pravi luči in vsem sijaju zagledale tudi vaše oči. Vam in vašim dragim bo nudil prostor za preživljanje pravljičnih trenutkov in vsem obiskovalcem bo ostal v prijetnem spominu. Oglasite se nam in skupaj jo bomo poiskali.