Ideje za ureditev vrta in okolice hiše za dom vaših sanj

Ureditev vrta in okolice hiše na številne načine izvajamo pri podjetju Tisa d.o.o. Smo celostna rešitev za širok spekter storitev za zunanjo ureditev vrta, obrezovanje drevja vseh vrst in drugih bolj zahtevnih storitev. Naše ideje za ureditev vrta in okolice hiše so skovane na podlagi skoraj 4 desetletja trajajočih izkušenj! S spremljanjem sodobnih trendov urbane arhitekture smo vedno znova v stiku z najnovejšimi smernicami. Našo bogato tradicijo tako združujemo s sodobnimi trendi in za vas pripravimo sanjsko okolico hiše! Preverite našo celotno ponudbo in pošljite brezplačno povpraševanje.

 

Ureditev vrta in okolice hiše po vrhunskih standardih

Ponujamo eno izmed najbolj široko obsegajočih storitev za ureditev vrta in okolice hiše. Med drugim nudimo:

  • Obrezovanje sadnih in drugih dreves: uporabljamo najnovejše tehnike in v skladu s sodobnimi arborističnimi načeli zagotovimo optimalno obrezovanje. S plezalno tehniko ter s pomočjo avtodvigal za uporabniku prijazno ceno uredimo okolico hiše na hiter, zanesljiv in ugoden način! Našo ekipo sestavljajo arboristi s certifikatom, opremljeni s sodobno arboristično opremo. Z obrezovanjem dreves se ukvarjamo že od leta 1978. 
  • Drevesne sadike okrasnega drevja: velika izbira sadik, poleg tega pa tudi celovita storitev od poseka, odstranitve starega panja, izkopa do zamenjave zemlje in zasaditve novega drevesa. Ne glede na to kakšno drevo želite za ureditev svojega vrta in okolice hiše, v naši zalogi boste prav gotovo našli nekaj za vas!
  • Frezanje panjev brez razkopavanja ali uničevanja zelenice: na izjemno hiter in učinkovit način frezamo štore vse do globine 30cm.

 

Bogate reference in inovativne ideje za ureditev vrta

Ponosni smo na naše:

  • uporabnikom dostopne cene
  • desetletja dolge izkušnje
  • bogat seznam referenc

Naše projekti med drugim zajemajo saditev 12 metrov visoke platane v Knafljevem prehodu decembra leta 2014. Izvajali smo tudi izjemno zahtevno drobljenje panjev na trasi avtoceste Trebnje – Novo mesto. Ker smo sposobni izvajati tudi najbolj zahtevne sanacije, nam lahko za vašo zunanjo ureditev vrta in okolice hiše popolnoma zaupate! Sodobne tehnike in optimizacija postopkov pa omogočata, da je cena ureditve okolice hiše z nami prijazna za vsak žep!

 

Vaše ideje za ureditev vrta lahko z nami delite preko kontaktnega obrazca na naši spletni strani. Naša hitro odzivna ekipa strokovnjakov vam bo v najkrajšem času postregla z relevantnimi informacijami za vašo storitev. Z veseljem vam bomo pomagali na poti do rajskega vrta vaših sanj!

 

ideje za ureditev vrtaureditev vrta in okolice hiše