Sadike dreves za parke dobavljamo iz ene največjih evropskih drevesnic

Sadike dreves za parke v podjetju Tisa dobavljamo pri eni od priznanih in uspešnih evropskih drevesnic. Na voljo so številne sadike dreves za parke, urbane vrtove in urejanje mestne krajine, katere vrste sadik bomo izbrali, pa je odvisno od proračuna projekta, kakor tudi tega, s kakšnim namenom in kje bomo drevesa posadili. Naši licencirani arboristi bodo po strokovnem brezplačnem ogledu terena pripravili ponudbo, načrt izvedbe in vam svetovali o primernosti posameznih okrasnih drevesnih sadik.

Celovita storitev sajenja, kasneje pa ustrezna skrb in obrezovanje okrasnih dreves

Urejanje okolice, mestnih parkov in urbanih vrtov zahteva strokoven pristop arhitektov, krajinarjev, arboristov in izvajalcev del. Le tako bodo izbrane primerne sadike dreves za parke. V podjetju Tisa imamo dolgoletne izkušnje na področju vzdrževanja okrasnih dreves v urbanih okoljih. Strokovno smo podkovani na področju arboristike, kar dokazuje tudi to, da smo največja ekipa arboristov v Sloveniji z mednarodno licenco. K delu vedno pristopimo profesionalno in svojim naročnikom ponudimo celostno storitev, ki vključuje posek, odstranjevanje drevesnega panja oziroma štora, dostavo zemlje, vgradnjo cevi za zračenje, gnojenje ter sajenje. Z ustrezno obravnavo in ustreznim obrezovanjem okrasnih dreves poskrbimo, da drevesne sadike zrastejo v zdrava in varna drevesa, ki doprinašajo k višji in udobnejši kulturi bivanja prebivalcev.

Sadike dreves za parke

Cena za posamezne drevesne sadike ni fiksna, saj je odvisna od velikosti sadike in drevesne vrste. Preverite zdaj!

Za pomoč pri projektiranju zelenih površin se obrnite na našo izkušeno ekipo, ki bo izbrala primerne sadike dreves za parke ali druge urbane površine, ki potrebujejo ozelenitev, izvedli bomo zasaditev, vzdrževanje in obrezovanje okrasnih dreves. Sadike dreves za parke dobavljamo v različnih velikostih oziroma starosti. Prav velikost drevesnih sadik pa določa tudi njihovo ceno. Čeprav so večje drevesne sadike običajno dražje, vam iz bogate ponudbe nudimo cenovno ugodne in dostopne velike sadike dreves. Za parke, pa tudi druge površine, kjer je potrebno učinek v prostoru doseči takoj, so najprimernejše sadike visoke tri ali štiri metre. Zaradi velikosti, ki jo dosegajo drevesa, je potrebno razporeditev načrtovati vnaprej. Kasneje, ko dosežejo želeno velikost, pa poskrbeti tudi za ustrezno obrezovanje. Okrasna drevesa v urbanem okolju namreč nimajo le estetske funkcije, pač pa skrbijo tudi za boljši zrak v mestu in površine, zato je pomembno redno in pravilno obrezovanje, ki ne poškoduje dreves. Ceno za storitve opravljene v mestu Ljubljana preverite še danes.