Okrasna drevesa za lepšo okolico vašega doma 

Podetje Tisa d.o.o., je leta 1989 ustanovil Milan Šarcer in se ukvarja s prodajo okrasnih dreves in biomase, ostalo arboristiko, mulčenjem in drobljenjem. Zametki podjetja so se začeli že leta 1978 s popoldansko obrtjo za specialna dela na področju gozdarstva, kot so sekanje in obrezovanje, v naslednjih letih pa se je podjetje še razširilo s ponudbo drobljenja lesa, čiščenja zaraščenih površin, distribucijo toplote in električne energije ter sajenjem in vzgajanjem okrasnih rastlin kot so okrasni iglavci in ostalo okrasno drevje za vrt.  Podjetje ima okoli 40 zaposlenih, kar ga uvršča med mala podjetja. V kolikor si želite lepšo okolico vašega doma in želite okrasna drevesa, k jo bodo popestrila, nas kontaktirajte in naši strokovnjaki vam bodo pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja o okrasnem drevju in ostalih stvareh vezanih za drevesa.

 

Okrasna drevesa – statična ocena dreves in analiza rastnih razmer

 

Okrasno drevje

V našem podjetju smo specializirani za gozdarske storitve in še posebej za arboristiko. Arboristika je veda o gojenju drevja, ki temelji na razumevanje drevesne biologije, katere objekt je drevo in med katere spada tudi okrasno drevje. V našem podjetju nudimo različne okrasne rastline od navadnih okrasnih dreves do okrasnih iglavcev in okrasnega drevja za vrt. Izvajamo arboristična strokovnja mnenja o okrasnih drevesih, statično oceno že obstoječih dreves, strokovno svetovanje in nadzor, analizo rastnih razmer in oceno zdravstvenega stanja okrasnih dreves in rastlin, ter popis okrasnih dreves. Ne glede na to, ali želite sanacijo že obstoječih okrasnih dreves ali pa želite želite popolnoma novo okolico z okrasnimi drevesi in rastlinami po vaši želji je naše podjetje pravi naslov za vas.

 

Okrasne rastline in drevesa v urbanem okolju

 

Okrasno drevoOkrasna drevesa in rastline imajo na podeželju veliko boljše pogoje za rast kot v večjih mestih, saj rastne razmere v mestu okrasno drevje velikokrat oslabijo in na koncu odmre. V urbanih naseljih se naše podjetje zavzema za zdrava, varna in lepa okrasna drevesa, ki bolje prenesejo neugodne vplive mesta in so manj nevarna, hkrati pa je tudi strošek nege takšnih  okrasnih dreves manjši. V kolikor živite v mestu, a bi vseeno radi imeli okrasno drevo ali kakšno drugo rastlino predlagamo, da nas kontaktirate, naši strokovnjaki pa bodo opravili brezplačen ogled na terenu in vam predstavili različne možnosti, končna odločitev pa bo seveda vaša. Prepričani smo, da je naše podjetje pravi naslov za okrasna drevesa in ostale rastline.