Odkup in prodaja lesa ter ostale storitve

Odkup lesaV podjetju Tisa d. o. o. v okviru gozdarskih storitev izvajamo posek in spravilo lesa v vseh razmerah, odkup in prodajo okroglega lesa, strojno čiščenje zaraščenih površin in dobavo lesenih plotov različnih dimenzij. Poleg tega pa se ukvarjamo tudi s prevzemom odpadnega lesa (odpadni les, ki ostane pri rušenju objektov, npr. ostrešja, lesene obloge itd., odpadno stavbno pohištvo: okna brez stekla, vrata, podboji itd., veje obžaganih dreves, odpadno leseno pohištvo, odpadna žagovina, oblanje, lesni prah, odpadna lesena embalaža, odpadni les komunalnih deponij ipd.). Odkup starega lesa je namenjen predvsem nadaljnji obdelavi lesa, saj iz odpadnega lesa izdelujemo sekance in biomaso za ogrevanje prostorov. Proces predelave se začne z odkupom in prevzemom starega lesa. V našem podjetju poskrbimo tudi za primeren transport lesa. Naše delo prevzema, transporta, odkupa in predelave lesa poteka skladno s predpisi področja, ki ureja ravnanje z odpadki.

 

Cena lesa se skozi leto spreminja

Cena lesa se skozi leto spreminja. Odvisna je od povpraševanja, vrte lesa in cene, ki so jo končni kupci pripravljeni plačati. Cena odkupa lesa je odvisna tudi od kakovosti lesa. V našem podjetju imamo dolgoletne izkušnje z odkupom in prodajo lesa, zato smo pri prepoznavanju kvalitetnega lesa pravi strokovnjaki. Prodaja in odkup lesa vseh vrst je le ena izmed naših dejavnosti. Če želite izvedeti več o ceni lesa, odkupu ali prodaji lesa ter o ostalih storitvah našega podjetja, vas vabimo, da nas obiščete ali nas pokličete.

 

Odkup lesa oziroma hlodovine ter prodaja lesa po ugodni ceni

Eno izmed dejavnosti našega podjetja je tudi odkup lesa oziroma hlodovine, pa tudi prodaja. In ne le to, pri nas poskrbimo tudi za podiranje dreves v vseh razmerah. Gre za izredno zahtevno in nevarno delo, ki ga je največkrat najboljše prepustiti strokovnjakom. Pri svojem delu uporabljamo najboljšo opremo in zato vam lahko zagotovimo, da bo les oziroma hlodovina pripravljena profesionalno. Prodaja lesa bo ob primerno opravljenemu predhodnemu delu še lažja. Ponujamo vam kakovostne gozdarske storitve po ugodni ceni. Poleg tega pa vam les tudi odkupimo in poskrbimo za primeren transport. Pošljite nam povpraševanje in naročite brezplačen ogled terena. Ocenili bomo stanje in zahtevnost dela, kvaliteto oziroma vrednost lesa ter vam poslali ponudbo s ceno.

Odkup in prodaja lesa

Kvaliteten les po ugodni ceni

Pri nas lahko odkupite kvaliteten les po ugodni ceni. Cena lesa sicer ni fiksna, saj se skozi leto spreminja. Cena lesa je odvisna predvsem od razmer na trgu in od povpraševanja po določeni vrsti lesa. V podjetju Tisa d. o. o. pa bomo poleg odkupa lesa in primernega transporta lesa poskrbeli tudi za ugodno ceno lesa za prodajo