Obrezovanje sadnega drevja s sodobnimi tehnikami

Obrezovanje sadnega drevja vseh vrst pri podjetju Tisa opravljamo po najsodobnejših arborističnih načelih. Obrezovanje poteka s plezalno tehniko in s pomočjo avtodvigal. Z bogatih 37 let znanja in izkušenj vam ponujamo prvovrstno strokovno obrezovanje sadnih dreves. Med drugim izvajamo:

  • posek dreves v vseh razmerah
  • obrezovanje drevja in po želji kupca tudi odvoz vej
  • arboristično sanacijo starih in spomeniško zaščitenih dreves
  • odstranjevanje panjev
  • dobavo in saditev dreves različnih vrst in velikosti
  • arboristične preglede in storkovnja mnenja
  • ureditev vrta in okolice hiše

V celi paleti aktivnosti smo povsem zanesljivi, o čem pričajo tudi naše bogate reference. Zgodovina našega podjetja sega nazaj v leto 1978, ko smo kot eni izmed edinih v Sloveniji izvajali težavne poseke dreves na trasah avtocest, ob daljnovodih in sanirali zavarovana drevesa. Podjetje je v kasnejših letih zraslo in poleg obrezovanja dreves ponujalo še drobljenje lesa, čiščenje zaraščenih površin, proizvodnjo in distribucijo toplote ter električne energije. Danes smo majhen, a hitro odziven tim, ki s svojo strokovnostjo prestavlja meje za standarde obrezovanja dreves pri nas.

 

Obrezovanje sadnega drevja – ugodne cene, certifikati in izkušnje

Evropska navodila za obžagovanje dreves, ki smo jih sami izdali leta 2005 nas vodijo pri vsakem projektu. Zavedamo se, da je za pravilno obrezovanje dreves potrebna največja mera odgovornosti in da gre za delo, ki zahteva strokovnost in natančnost. Z uporabo najsodobnejših tehnik vam nudimo kakovostno storitev obrezovanja sadnega drevja, zaradi kombinacije optimalnih tehnik pa tudi nizko ceno. Po končanem obžagovanju na vašo željo lahko:

  • odpeljeno veje
  • odstranimo panj
  • zasadimo novo drevo

Brezplačen ogled terena bo za vas opravil izkušen arborist s certifikatom. Po ogledu vam bo svetoval glede nadaljnih potrebnih del in vam posredoval ponudbo. Če se odločite za našo storitev obrezovanja sadnega drevja, bo le-ta opravljenja v najkrajšem možnem času s sodobno arboristično opremo. Na nas se lahko povsem zanesete in pričakujete vrhunsko storitev, ki spada v skupino najboljših obrezovanj pri nas in v Evropi.

 

obrezovanje drevjasadno drevje obrezovanje

 

Pravilno obrezovanje dreves brez škode na vejah

Vrvna tehnika, ki jo uporabljamo za obrezovanje sadnega drevja, omogoča dostop do prav vseh delov drevesa brez škode na vejah. Brez razkopavanja ali kakršnegakoli uničevanja zelenice pa vam hitro in učinkovito tudi drobimo panje (štore) do globine 30cm.

 

Glede brezplačnega ogleda terena vas vabimo, da kontaktirate našo arboristko Leno Marion preko telefonske številke 051 380 180. Nanjo se lahko obrnete tudi preko elektronske pošte lena.marion@tisa.si