Mulčerji iz našega voznega parka se ne ustrašijo nobenega terena

Med mulčerji v naši zbirki vozil imamo mulčer goseničar moči 400 KS ter mulčer gumaš 260 KS. Med gozdarskimi mulčerji za mulčenje kamnov pa imamo mulčer Ahwi RT400. Ti visokozmogljivi stroji nam omogočajo, da vam ne glede na teren ali težjo dostopnost zagotovimo učinkovito mulčenje. Kot eno redkih, če ne kar edino tovrstno podjetje v Sloveniji, ki lahko zagotovi dostop do vseh področij in hitro ter zanesljivo storitev, opravljamo frezanje grmovnega rastlinja, drevesnih štorov in tudi kamenja, pri čemer uporabljamo lastne mulčerje. Naši stroji imajo freze delovne širine 2300 mm. Meljejo ali drobijo veje, grmovje ali štore, in to s hitrostjo vrtenja 1000 obratov na minuto. Pri tem nastala zmleta lesna masa ostane tam, kjer je bila zmleta.

 

Mulčerji vrtni

Zmogljivi in dolgoživi kardan za mulčer omogoča zanesljivo storitev ne glede na pogoje

Veliko vlagamo v opremo našega podjetja in delovne materiale, saj se zavedamo, da je za uspešnost stroja najpomembnejši kardan za mulčer. Z našimi zmogljivimi napravami in najbolj usposobljenimi strokovnjaki vam zagotavljamo cenovno sprejemljive storitve najbolj visoke kakovosti. Gozdarske mulčerje uporabljamo za vzpostavljanje pašnikov ali travnikov, pri čemer se lahko izravnavajo manjše neravnine na terenu. Zmeljemo grmovno rastlinje s prsnim premerom do 10 centimetrov. Drobimo manjše kamne ali skale, drobljenje kamnov v globini do 30 centimetrov pa zagotavljamo s pomočjo freze Seppi Supersoil. Z drobljenjem vam odstranimo tudi panje in se ne ustrašimo niti raščenih panjev, vse do ravni tal, ter vam izruvan panj tudi zdrobimo. Nenazadnje naše storitve pomembno prispevajo k vzdrževanju poteka elektrovodov ali drugih podobnih objektov ki so za splošno javnost izjemnega pomena. Številne dobre prakse in izkušnje, ki smo si jih pridobili skozi leta, potrjujejo zadovoljstvo strank na vseh področjih našega delovanja. Veseli smo, da lahko podpiramo tradicionalne slovenske gospodarske panoge, kot so gozdarstvo, travništvo in pašništvo. Travniki imajo v Sloveniji namreč izjemen pomen za živinorejo in so važen vir krme goveda ter drobnice. Izkorišča se jih zlasti za pašo, posredno prek košnje ali neposredno prek pašništva. Storitve našega podjetja torej pripomorejo tudi k dobremu in plodovitemu upravljanju travnikov in dobri krmi, to pa pozitivno vpliva na slovensko prehrambno industrijo.

Smo veliko bolj zmogljivi kot vaš domači mulčer za traktor ali kosilnica z mulčerjem

Smo podjetje, nastalo na družinski dediščini in skozi štiri desetletja. Les razumemo, saj se z njim preživljamo. Vsi naši sodelavci so visoko strokovno usposobljeni in izobraženi ter sledijo najsodobnejšim trendom na tem področju, kar dokazujejo njihovi certifikati. Naše stroje odlikuje dolgoživost in odpornost ter kakovosten kardan za mulčer. Zato nam zaupajte pri pripravi vašega terena in ne uporabljajte domačih, manj zmogljivih mulčerja za traktor ali kosilnice z mulčerjem. Naši stroji zagotavljajo tudi mletje vej in drobljenje ostankov po sečnji, s čimer se preprečuje stopnjevanje podlubnikov, ali se uporabljajo ob gradbenih delih. Pri pripravi parcel za gradnjo vam tako pomagamo zmleti grmovno rastlinje, veje posekanih dreves ali zdrobiti štore na terenu. Pogosta je tudi uporaba gozdarskih mulčerjev za obnavljanje in osvežitev sadovnjakov, pripravljanje golf ali drugih igrišč in vzdrževanju terenov, namenjenih smučanju. Z našimi storitvami smo tako nepogrešljivi za izvajanje številnih dejavnosti, od gospodarskih do turističnih in športnih.

 

Mulčer za traktor ali bager

Naš najmočnejši mulčer za bager lahko drobi tudi kamenje

Mulčer za bager iz našega voznega parka uporabljamo za drobljenje kamenja, ki na njivah pogosto povzroča nemalo nevšečnosti kmetom. Kamenje drobimo površinsko, pri čemer se uporablja freza AHWI, ki jo odlikuje kardan za mulčer visoke kakovosti. Z gozdarskimi mulčerji drobimo panje in grmovje. Zemlja po drobljenju vsebuje kamne povprečne velikosti do treh centimetrov, kar znatno olajša obdelavo in delo s stroji. Kamne na hektarju površine zemlje drobimo od 10 do 15 strojnih ur. Vi sami kot stranka odločate, pri kakšni globino naj drobimo, kar pa bo seveda vplivalo tudi na število končnih opravljenih ur. Panje na večjih površinah po poseku gozda pa frezamo s pomočjo mulčerja goseničarja Ahwi RT400 ali izjemno močnega traktorja Fendt 936, opremljenega z gozdarsko frezo. Štore v okolici hiš in v parkih frezamo z manjšo frezo, pri čemer lahko brez razkopavanja do globine 35 izvajamo frezanje panjev in površinskih korenin posekanih dreves. Ta storitev je cenovno bolj ugodna od izkopa. Poleg frezanja štorov jih tudi učinkovito in cenovno ugodno odstranimo ter z našimi manjšimi frezami dosežemo tudi težje dostopne vrtove ali atrije. Pri določanju cene storitev upoštevamo debelino panja in zahtevano globino, ki jo določite stranke, radi pa vam bomo tudi obračunali popust za frezanje več panjev pri enem naročniku. Vabimo vas, da si ogledate vse podrobne predstavitve naših strojev in storitev na spletni strani, kjer smo za več ilustracije dodali tudi videoposnetke. Poleg tega vas bomo radi sprejeli v naših prostorih ter vam pokazali naš delovni in strojni park. Tako se boste lahko brezplačno vnaprej prepričali o najvišji stopnji usposobljenosti in predanosti naših sodelavcev. Oglasite se nam preko telefona, elektronske pošte ali osebno in pripravili vam bomo prilagojen program za vaše največje zadovoljstvo. Zaupajte strokovnosti, predanosti in izkušnjam našega podjetja ter najboljšim mulčerjem.