Rabljeni mulčerji (traktorski, gozdarski, za bager, brežine): ugodna cena

Mulčer je stroj, s katerim relativno enostavno opravljamo frezanje grmovne vegetacije, vejevja in drevesnih panjev. Mulčer opravi kakovostno delo mulčenja rastlinskih ostankov. Je izredno uporaben stroj predvsem v poljedelstvu in vinogradništvu pa tudi v gozdarstvu. V podjetju Tusa d. o. o. poleg ostalih storitev, ki si jih lahko ogledate na naši spletni strani, ukvarjamo tudi s prodajo rabljenih mulčerjev. Cena rabljenih mulčerjev je več kot ugodna. Prepričajte se sami. V naši ponudbi rabljenih mulčerjev boste našli traktorski mulčer, gozdarski mulčer, mulčer za bager in takšne, ki so primerni za delo na brežinah. Vsi rabljeni mulčerji so odlično ohranjeni in ustrezajo standardom, zato bo vaš nakup brezskrben in preudaren.

Traktorski mulčer, gozdarski mulčer in mulčer za bager primeren za delo na brežini

V naši ponudbi rabljenih mulčerjev boste našli mulčerje za bager, ki so primerni za delo na brežini in strmih terenih. Poleg tega tudi gozdarske mulčerje, s katerimi uspešno teren očistimo grmovja, ostankov dreves, vej in kamenja. Gozdarske mulčerje uporabljamo tudi v podjetju Tisa d. o. o. za kvalitetno in natančno opravljanje gozdarskih in ostalih storitev. Poleg gozdarskih in mulčerjev za bager pa boste v naši ponudbi rabljenih mulčerjev naši vsestranski in zelo uporaben traktorski mulčer, ki je enostaven in varen za uporabo. Pri nas boste torej dobili dobro ohranjene rabljene mulčerje, lahko pa se odločite, da delo namesto vas opravimo mi. Našo ponudbo storitev si lahko ogledate na naši spletni strani, lahko pa nas tudi obiščete ali pokličete in skupaj bomo našli primerno rešitev za vaše zahteve.

 

                         rabljeni mulčerji dostopni za vse             dobro razmerje med kvaliteto in ceno traktorskih mulčerjev

Rabljeni mulčerji po ugodni ceni in ostale storitve v podjetju Tisa d. o. o.

Rabljeni mulčerji so v podjetju Tisa dostopni po izredno ugodnih cenah. Če potrebujete kvaliteten mulčer, ni potrebe, da bi kupovali novega, saj je to finančna investicija, ki se vam morda ne bo izplačala, če mulčer ne boste pogosto uporabljali. Svetujemo vam nakup rabljenega ali pa angažirajte nas, da namesto vas opravimo delo. Poleg prodaje rabljenih strojev in opreme pa se ukvarjamo še z drugimi dejavnostmi, kot so obrezovanje drevja na zahtevnih terenih, ureditev vrtov in okolice, storitve mletja grmovne vegetacije, vejevja in drobljenja drevesnih panjev z mulčerji, prodajo drevesnih sadik in zasaditvijo novih dreves, frezanjem panjev itd.


Dolgoletne izkušnje so nam dale potrebno in strokovno znanje, da svoje storitve opravimo kvalitetno, natančno in profesionalno. Stranke se zato k nam vedno znova rade vračajo. Če vas torej zanima nakup rabljenega mulčerja ali katerega koli drugega stroja ter ostale storitve, ki jih ponujamo, ne odlašajte z obiskom. Dovolite, da za vas poskrbi ekipa strokovno usposobljenih delavcev.