Mulčer in nakup rabljenega mulčerja


MulčerMulčer lahko uporabimo tudi na domačem vrtu. Pri večjih vrtovih in večjem številu grmovij na vrtu nam lahko mulčer prihrani čas, ki bi ga sicer vložili v obdelavo vrtov, poleg tega pa ogromno prispeva k senčenju tal, s čemer zmanjša izhlapevanje vode, posledica pa je manjša potreba po zalivanju. Zaradi zadostne količine vlage v tleh bomo s postopkom mulčenja privabili tudi deževnike, katerih iztrebke poznamo kot najboljše ekološko gnojilo. Mulčanje preprečuje zbijanje tal in razvoj nadležnega plevela, s čemer nam prihrani ogromno časa, ki bi ga sicer zapravili za odstranjevanje plevela z vrtov. Mulčer kosilnice so primerne za kvalitetno mulčenje in rezanje trate, saj nam po mulčenju ni potrebno ročno odstranjevati delcev trate. Večinoma so sistemi oblikovani tako, da so preprosti in varni za uporabo, so okretni in jih je preprosto kontrolirati. Razmislite lahko tudi o nakupu rabljenega mulčerja, kateri so vam na voljo v podjetju Tisa. V naši ponudbi boste sicer našli tudi mulčer za mini bager.


Rabljeni mulčerji in prihranek ob nakupu


Rabljeni mulčerji predstavljajo odlično možnost za prihranek ob nakupu mulčerja. Cene novih mulčerjev so lahko vrtoglave, zato je pred nakupom najbolje preveriti ponudbo rabljenih mulčerjev in izkoristiti morebiten prihranek. Pri tem moramo biti pozorni na samo zmogljivost naprave, ki se med seboj precej razlikujejo. Mulčer naj ima zmogljiv motor, ki omogoča prihranek tudi pri porabi goriva, hitrost pa naj bo spremenljiva, saj ga boste lahko tako prilagodili hitrosti vaše hoje. Vrtljiva kolesa omogočajo enostavno uporabo in izmikanje številnim oviram na zelenici. Rabljene mulčerje si lahko ogledate na spletni strani podjetja Tisa, v katerem vam nudimo tudi mulčer za brežine.


MulčanjeMulčer po ugodni ceni


Mulčer pri nakupu od nas zahteva precej previdnosti. Če želimo kupiti kvaliteten pripomoček oziroma naravo in sami nismo ravno poznavalci tovrstnih naprav, se je najbolje predhodno posvetovati s strokovnjakom na tem področju, ki nas bo opozoril, na katere lastnosti mulčerja moramo biti še posebej pozorni. Pri izbiri se osredotočite na njegovo zmogljivost in varnost pri uporabi,  vsekakor pa ne smete spregledati tudi podatkov o ceni. V podjetju Tisa vam nudimo rabljeno opremo, med katero boste našli tudi naprave za urejanje vrtov. Vabljeni k ogledu.

 

Pri čem vam Muljčerji vse pomagajo na tej povezavi.