PROFESIONALANA IZDELAVA SPLETNIH STRANI

NAROČNIK IZDELAVE SPLETNE STRANI: Tisa d.o.o. Cesta v Prod 84, Ljubljana

 

Izdelava profesionalnih spletnih strani

Izdelava spletnih strani navodila za tistega, ki si želi aktivno vključiti v izdelavo spletne strani od zasnove, pregleda trga in konkurence , do ključnega vprašanja koliko stane izdelava spletne strani. Naslednje vprašanje je ali želite dami upravljati in vzdrževati novo spletno stran ali želite imeti skrbnika spletne strani? Mogoče katerega od odprtokodnih sistemov za izdelavo spletne strani že poznate in želite nadaljevati na tej platformi. Eden od platform, ki so dostopni in uporabniku prijazni za administracijo je izdelava spletne strani Joomla. Joomla je brezplačen sistem za upravljanje z vsebinami (CMS) za objavo spletnih vsebin. Zasnovan je na spletnem programu (model-view-controller, ki ga lahko uporabljate neodvisno od CMS-ja in vam omogoča gradnjo zmogljivih spletnih aplikacij. Joomla je eden iz med priljubljenih programov CMS na svetu, ki je zgrajen tako, da je platforma uporabniku prijazna ne glede na jezik , dostopnost in je odzivna ter optimizirana za različne brskalnike.

Vsisi
 
Spletna stran Tisa

Podjetje, ki zna z drevesi tako pri rasti in razvoju kot pri spravilu lesa.

V podjetju TISA, d. o. o. iz Ljubljene se zavedajo vrednosti narave – dreves kot tega kako jih je potrebno negovati ter kakšno nevarnost in napor predstavlja pravilno pogozdovanje ter upravljanje z gozdom tako s sečnjo kot spravilom. Pravilno negovanje in obrezovanje dreves je pomembno tako za okolje nas same ,kot drevesa, ki nam dajejo plodove ali skrbijo za senco ter lepoto narave. Posek dreves v urbanem okolju in v gozdu so storitve, ki so zahtevane tako tehnično kot iz varnostnega vidika. V podjetju imamo ekipo usposobljenih sodelavcev za varno in učinkovito ureditev urbanega in gozdnega področja.

 
 

Koliko stane izdelava spletne strani?

Profesionalna izdelava spletnih strani stane 1000€ naprej . Vendar za izdelava spletnih strani navodila se je primerno vprašati, za koga izdelujemo spletno stran in komu je spletna stran namenjena. Kdo je naša konkurenca in kaj želimo doseči s spletno stranjo. Zahtevnost izdelave spletene strani in dizajn spletne strani sta pomembna. Koliko stane izdelava spletne strani se dejansko vidi po zahtevah in ciljih, ki jih ima naročnik. V vednost, da zdelava spletne strani joomla, ne vpliva ne ceno izdelave spletne strani. Ravno tako se uporabijo lahko ostali odprtokodni sistemi kot so Wordpress, Typo3, Drupal, Woocommerce, Magento , …… V podjetju Vsi.si bomo veseli vašega povpraševanja ali samo vprašanj na temo izdelave internetne strani ali povpraševanja o digitalnem marketingu.

Vsi.si, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

www.spletnidonos.si
www.internetni-marketing.si

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani Avtopralnica CenterIzdelava spletne strani Gen1Izdelava spletne strani MaderalesIzdelava spletne strani StrleIzdelava spletne strani MobicomIzdelava spletne strani Moč luči

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.