Mulčerji – stroji, ki delo na terenu neverjetno olajšajo in povišajo kvaliteto opravljene storitve

 

V podjetju Tisa d.o.o. se lahko zraven strokovno podkovane ekipe in širokega spektra znanja, ki ga premorem in ga tudi vestno dopolnjujemo, pohvalimo tudi z izjemno dobro mehanizacijo, ki nam omogoča kvalitetno opravljanje storitev.

 

Mulčerji predstavljajo nepogrešljivo orodje v našem strojnem parku

 

S štirimi gozdarskimi mulčerji opravljamo storitve mletja grmovne vegetacije, vejevja in drobljenja drevesnih panjev. Strojni park obsega dva mulčerja goseničarja, ki se lahko pohvalita z močjo 350 in 400 KS ter mulčerja gumaša, ki se lahko pohvali z močjo 260 oziroma 320 KS. Freze strojev imajo delovno širino 2500 mm in pri hitrosti vrtenja 1000 obratov/minuto meljejo ali drobijo veje, panje ali grmovje. Zmleta lesna masa ostane na mestu mletja. Čeprav so mulčerji že nekoliko rabljeni, je njihovo delovanje zaradi dobrega vzdrževanja brezhibno.

 

S pomočjo gozdarskih mulčerjev je delo na terenu neprimerljivo lažje, pa tudi veliko bolj kakovostno opravljeno. Mulčerji se uporabljajo pri veliko različnih delih:

  • vzpostavitvi pašnih ali travniških površin,
  • mletju grmovne vegetacije do 10 cm prsnega premera,
  • izravnavanju manjših neravnin na terenu,
  • vzdrževanju tras elektrovodov ali drugih linijskih objektov,
  • drobljenju manjših kamnov ali skal, drobljenje kamnov do globine 30 cm.

mulčerjirabljeni mulčerji

Mulčerji se uporabljajo pri veliko zahtevnih delih, ki jih neizmerno olajšajo

 

Seveda se mulčerji pogosto uporabljajo tudi pri drugih delih. Tako mulčerji predstavljajo nepogrešljiv del opreme pri mletju vejevja ob gradbenih delih, obnovi sadovnjakov, pripravi igrišč za golf, pripravi smučarskih terenov in frezanju posamičnih panjev na domačih vrtovih. Ponudba storitev, ki vam jih v podjetju Tisa d.o.o. ponujamo je široka. Oglejte si spletno stran in se odločite za naročilo storitve, ki jo potrebujete. Delo, ki ga opravimo je s pomočjo mulčerja kvalitetno in natančno dokončano. Pri delu uporabljamo različne vrste orodja, od motornih žag do mulčerjev za bager in drugih mulčerjev. Kljub temu, da so mulčerji že rabljeni, so odlično vzdrževani ter tako omogočajo kvalitetno opravljanje nalog. V primeru vprašanj nas pokličite po telefonu: 031 714 882 ali pa nam pišite po e-pošti: ales.samec@tisa.si, ter se pozanimajte o stvareh, ki vas še zanimajo. Z veseljem vam bomo odgovorili na vprašanja in vam pomagali do naročila pravilne storitve, ki jo potrebujete. Prav tako ne spreglejte naše ponudbe rabljenih strojev, ki vam jih ponujamo v nakup po ugodni cenah.