Drobilec vej in lesa (traktorski) za pridobivanje sekancev in biomase

V podjetju Tisa d. o. o. smo specializirani za drobljenje vej in lesa vseh vrst, pa tudi z drobljenjem zahtevnejših materialov. Poleg tega se ukvarjamo tudi z obrezovanjem in sajenjem dreves, frezanjem, proizvodnjo in distribucijo električne energije ter prodajo rabljenih strojev. Če potrebujete kvalitetno drobljenje vej in lesa, nas pokličite, prišli bomo s kvalitetnim in zmogljivim strojem drobilcem za les, in poskrbeli, da bo delo opravljeno hitro in kakovostno. Vsi naši drobilci za les, za biomaso in za veje so opremljeni tudi z magnetom, ki učinkovito izloča kovine. Zavedamo se, da bomo le s kvalitetno ponudbo in popolno opravljenim delom zadovoljili potrebam naših strank. Če torej potrebujete storitev drobljenja lesa, vam ni potrebno kupovati drobilec za veje in les. Mi smo tisti, ki bomo poskrbeli, da bo delo zagotovo brezhibno opravljeno.

Kaj je drobilec vej in za kaj ga uporabljamo?

Drobilec vej je zmogljiv in zanesljiv stoj, ki je namenjen drobljenju vej in listja. Glede na potrebe strank lahko delo opravimo z manjšim ali večjim drobilcem vej. Poleg profesionalnih drobilcev vej in lesa, kakršne uporabljamo v podjetju Tisa d. o. o. pa obstajajo tudi drobilci vej in lesa, ki so namenjeni domači uporabi. Gre za relativno lahek in tih stroj na kolesih, ki je opremljen s posodo, v kateri se zdrobljene veje in listi zbirajo – zbiralnik. Drobilec vej je odličen vrtni stroj, za katerega se odloča vse več ljudi, še posebno tisti, ki se ukvarjajo s sečnjo in spravilom lesa. S kvalitetnim drobilcem vej boste brez večjih težav odstranili vse nekoristne odpadke, ki nastanejo pri sečnji lesa. Zelo priročen je tudi traktorski drobilec vej – naprava, ki jo preprosto montiramo na traktor.

 

               drobilec velikih in debelih vej        drobilec vseh vrst lesa

Drobilec za les, s pomočjo katerega izdelamo sekance in drugi drobilci

Če potrebujete drobilec lesa in vej za enkratno delo, potem ni potrebe, da bo drobilec kupovali. Pokličite nas in delo bomo z veseljem opravili namesto vas. Poleg drobilca vej pa naše podjetje premore tudi druge drobilce, med drugim drobilec za biomaso in drobilec za les, ki je primeren za izdelavo sekancev. Drobilec lesa za izdelavo sekancev je izredno zmogljiv stroj. Potem ko smo les zdrobili, ga lahko tudi primerno skladiščimo. V podjetju Tisa d. o. o. se med drugim ukvarjamo tudi s pridelavo sekancev, s pomočjo kvalitetnih drobilnikov za les.

Veseli bomo vašega klica ali obiska in z veseljem vam bomo predstavili naše drobilce.

Vse informacije v zvezi z drobilci vej, lesa, biomase in ostalih storitvah, ki jih ponujamo v podjetju Tisa d. o. o. so vam na voljo na naši spletni strani, lahko pa nas tudi kontaktirate preko telefona ali nas obiščete. Ker se ukvarjamo tudi s prodajo rabljenih strojev, boste morda pri nas našli kvaliteten drobilec vej, ki bo težko delo opravil namesto vas.