Drobilec predstavlja orodje za vsestransko uporabo

 

Drobilec vejDrobilec nam pomaga pri izvajanju storitve drobljenja lesa, plastike in drugih odpadkov, ki vam storitev bomo s svojim drobilcem odlično opravili in tako želena območja pripravili za nadaljnjo uporabo. Z drobilcem izvajamo drobljenje in sejanje lesnih ostankov in odpadkov, drobljenje in sejanje komunalnih ter kosovnih odpadkov, drobljenje vzmetnic in oblazinjenega pohištva, z drobilcem pa je mogoče tudi drobljenje plastike ter drobljenje in sejanje štorov.

Drobilec pomaga pri pripravi terenov za nadaljnjo uporabo

Drobilec predstavlja eno izmed temeljnih naprav, s katero lahko zagotovimo čistejše in bolj zdravo okolje, hkrati pa nam drobilec velikokrat pomaga pri pripravi parcel za različna gradbena dela, pa tudi pri čiščenju gozdnatih površin in celo sadovnjakov. Ker lahko z drobilcem drobimo tudi gradbene odpadke nam drobilec pogosto pomaga tudi pri čiščenju parcel po končani gradnji.
Z drobilcem za les lahko učinkovito očistimo gozdnate površine, ki jih tako pripravimo na nova dela, z drobilnikom vej pa lahko očistimo tudi sadovnjake in jih pripravimo na zimo. Ker drobilec omogoča tudi drobljenje kamnov in drobljenje gradbenih odpadkov bomo poskrbeli tudi za pripravo parcel na gradnjo, ali pa jih po končani gradnji očistili z drobljenjem gradbenih odpadkov.  

Ponujamo vam tudi širok spekter drugih storitev v arboristiki in gozdarstvu

DrobilecZraven drobilca pa se lahko pohvalimo tudi z ostalim orodjem in napravami, ki nam omogočajo kakovostno opravljanje gozdarskih, arborističnih in drugih storitev. Zraven drobljenja vej vam ponujamo tudi sajenje in obrezovanje dreves, rezanje štorov in arboristično svetovanje nasploh. Ukvarjamo pa se tudi s proizvajanjem sekancev, ki predstavljajo odlično sredstvo za kurjenje. Sekance lahko uporabite tudi kot zastirko, ki bo vaše gredice ščitila pred plevelom in hkrati ohranjala optimalno vlažnost zemlje ter tako omogočila kakovostno rast rastlin. Prav tako pa ne spreglejte naše ponudbe rabljenih, a dobro ohranjenih in redno servisiranih strojev, ki jih lahko kupite pri nas.

V primeru vprašanj nas kontaktirajte po e-pošti ali telefonu

Vas zanima več o naših storitvah? Oglejte si našo spletno stran in se prepričajte o pestri ponudbi, ki smo jo za vas pripravili. V primeru vprašanj o drobilcu ali o drugih storitvah nas kontaktirajte po telefonu 031 575 240 ali po e-pošti matjaz.sercer@tisa.si, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja, ki se vam v zvezi z drobilci in drugimi storitvami še zastavljajo in vam tako pomagali do pravilne odločitve pri izbiri storitve.