16. maj 2018

Urejanje vrtov in okolice hiše v Ljubljani – ureditev okolice po vaši meri!

Urejanje vrtov in urejanje okolice hiše, poslovnih in ostalih objektov sta le dve izmed dejavnosti, ki jih za vas strokovno opravljamo v podjetju Tisa d. o. o. Poleg ureditev okolice hiše vam ponujamo tudi gozdarske storitve, obrezovanje dreves, sajenje dreves, frezanje grmovja in štorov itd. Smo edino podjetje v Sloveniji na področju arboristike z opravljenim izpitom za oceno tveganja za drevo (ISA tree risk assessment qualified), ki zaposluje kar tri strokovno usposobljene arboriste z mednarodno licenco. Če ne veste, kako urediti okolico hiše, nas pokličite. Opravili bomo brezplačen ogled na terenu in vam svetovali z idejami za urejanje vrtov in poskrbeli za ureditev okolice hiše. Cena naših storitev je dostopna, storitev pa opravljena na visokem kakovostnem nivoju.

 

Ureditev vrta in okolice

Kako poteka urejanje okolice hiše?

Lepo urejen vrt in okolica hiše nista potrebna zgolj zaradi estetike, ureditev vrta zagotavlja tudi varnost. Vse več ljudi se zanima za strokovno ureditev vrta, tudi zaradi varnostnih razlogov. Strokovna ureditev vrta, namreč, zagotavlja veliko varnost v primeru neugodnih vremenskih razmer, predvsem v primeru močnih padavin, snega in vetra, saj šibke veje odstranimo in poskrbimo za dobro stanje dreves. Le zdrava in pravilno obrezana drevesa so stabilna in varna, zato bo tudi preživljanje časa na vrtu varno in udobno. Pred pričetkom dela opravimo natančen ogled terena, nato pa ponudimo zanimive rešitve za sajenje dreves, urejanje vrta in urejanje okolice hiše. To pomeni, da je naše delo dobro premišljeno in natančno načrtovano, z namenom zagotoviti popolno ureditev okolice.  Pri urejanju vrtov najprej odstranimo poškodovana in suha drevesa, odstranimo pa tudi štore. Potem pa lahko začnemo uresničevati ideje za ureditev okolice vaše hiše. Z našo pomočjo bo vaš vrt zasijal v novih barvah in postal kraj, kjer boste z veseljem in varno preživljali svoj prosti čas z družino in prijatelji. Pri svojem delu uporabljamo le najboljšo in najbolj primerno opremo, delo pa opravijo za to usposobljeni delavci. Če nimate idej, kako urediti okolico hiše, je najboljše, da nas pokličete. Poskrbeli bomo, da bo vaš vrt lep in varen.

Urejanje okolice in vrtov v okolici Ljubljane

Arboristično urejanje okolice zajema različne storitve, med drugim podamo svoje arboristično strokovno mnenje, opravimo statično oceno dreves, ponujamo strokovno svetovanje pri projektiranju projektov in skrbimo za strokovni nadzor. Poleg tega pa opravimo tudi analizo rastnih razmer, ponudimo oceno zdravstvenega stanja dreves in popis dreves ter vzpostavljanje GIS katastra. Urejanje vrtov je zato veliko več kot samo ureditev. Gre za premišljen in dobro načrtovan proces, s pomočjo katerega lahko ustvarimo za vas popoln vrt in uredimo okolico tako, da bo varna in udobna za preživljanje časa. Urejanje vrtov v okolici Ljubljane ni namenjeno le fizičnim osebam. V našem podjetju bomo poskrbeli tudi za urejanje okolice javnih ustanov, parkov, igrišč in ostalih površin, kjer rastejo drevesa. Pri svojem delu smo natančni, zavzeti in predani, vedno pa upoštevamo želje, ideje in vizije tistega, ki našo storitev potrebuje.

Atraktivne ideje za urejanje vrtov

Profesionalna ureditev vrta in okolice bo poskrbela, da bo vaš vrt estetsko dovršen in varen. V podjetju Tisa d. o. o. smo mnenja, da lahko primerno urejen vrt zelo vpliva tudi na kvaliteto življenja, saj v poletnih in pomladnih dneh veliko časa preživimo na prostem. In prav zato je izredno pomembno, da je zunanja ureditev okolice primerna, varna in lepo urejena. Kontaktirajte nas in obiskali vas bomo ter opravili ogled terena. Z veseljem vam bomo predstavili svoje ideje za urejanje vrtov, pri tem pa upoštevali tudi vaše želje in vizije. Za urejanje vrta in okolice vam ponujamo različne storitve, tudi obrezovanje dreves. Pri nas pa lahko dobite tudi različne sadike okrasnega drevja. Morda si želite živo mejo na vrtu, ki bi vas skrila pred pogledi iz ulice, ali pa bi morda želeli imeti na svojem vrtu posajeno sadno drevo? Ponujamo vam zanimive in atraktivne ideje za urejanje vrtov in prepričani smo, da lahko uresničimo skoraj vsako vašo idejo. Veliko pozornost pri svojem delu posvečamo predvsem kvaliteti, zato so naše storitve izvedene kvalitetno, hitro, zanesljivo in natančno. Smo podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju urejanja vrtov in okolice, ki svoje delo jemlje zelo resno. Naročite se na brezplačen ogled vaše okolice in vrta in skupaj bomo našli rešitev za vaš vrt. Cena naših storitev je konkurenčna in dostopna, delo pa opravljeno nič manj kot popolno.

 

Ideje za ureditev vrta

Vse je mogoče!

Urejanje vrtov  oziroma urejanje okolice hiše je velikokrat pravi izziv, vendar smo v našem podjetju prepričani, da bomo kos tudi najbolj zahtevni nalogi. Ker je vsak teren drugačen, želje naročnika pa včasih precej zahtevne, se vsaki ureditvi posvetimo stoodstotno. Naše vodilo je, da je vse mogoče in nič ni nemogoče. Predlagali vam bomo, kam posaditi drevesa, teren pa bomo natančno pripravili, ne da bi pri tem uničili zelenico. Če tudi vi razmišljate o ureditvi okolice vaše hiše in iščete strokovnjaka, ki bo poskrbel za natančno in kakovostno opravljeno delo, nas pokličite. V sodelovanju z vami vam bomo ustvariti prekrasen vrt in zunanjo okolico, ki jo boste želeli pokazati vsem.