02. februar 2017

Urejanje vrta in okolice

 

Idealno bi bilo, da bi se urejanje vrta in okolice končalo s koncem gradnje hiše. Pa temu navadno žal ni tako. Pravzaprav se s koncem gradnje objekta urejanje vrta in okolice šele začenja.
Najpomembneje je, da si pred urejanjem vrta in okolice zastavimo učinkovit in izvedljiv načrt urejanja. Ideje za ureditev vrta je pametno pričeti zbirati že nekaj mesecev pred dejanskim posegom.
Zaželeno je, da so ideje za ureditev vrta izvirne in inovativne. Kljub temu pa se je pri urejanju vrta in okolice pametno držati določenih načel. Pri urejanju vrta in okolice je zelo pomembno, da svoj načrt za ureditev zasnujemo tako, da bo gibanje v prostoru smiselno. Paziti moramo, da ohranimo vezni člen med notranjimi prostori stanovanja in zunanjim vrtom. Največkrat za vmesni člen uporabimo teraso, ki jo je potrebno pravilno osvetliti in opremiti s pohištvom, tako da omogočimo druženje večji skupini ljudi. Poleti nemalokrat pride prav tudi odprta kuhinja.
Pri ureditvi vrta je potrebno urediti tudi dele, ki niso namenjeni druženju, pač pa služijo kot okras ali kot prostor za počitek in preživljanje časa s samim seboj. Največkrat te dele vrta okrasimo z zelenjem in cvetlicami. Dodamo lahko nežno razsvetljavo in nekaj kosov pohištva. Vrt poskušamo ohraniti čimbolj naraven, dodamo pa mu pridih udobja.

 

Urejanje vrta in okolice

Cenik urejanja vrta lahko najdete na naši spletni strani


Ureditev vrta in okolice je časovno zamudna in precej zahtevna. Pri nas vam ponujamo kvalitetno in natančno ureditev zunanjih vrtov. Cene urejanja vrta lahko najdete v ceniku na naši spletni strani. Seveda nas lahko tudi pokličete ali nam pošljete e-pošto in nas povprašate o ceniku urejanaj vrta.


Naročite storitev urejanja vrta in okolice zdaj – cene v ceniku urejanja vrta vas bodo navdušile!


V želji po več nasvetih o urejanju vrtov in okolice pa vam svetujemo obisk v naši poslovalnici, kjer vas bo pričakala ekipa strokovnjakov, podkovana s strokovnim znanjem in večletnimi izkušnjami, ki vam bo rade volje pomagala odgovoriti na vsa vprašanja, ki se vam o urejanju vrta in okolice še zastavljajo. Razložili vam bodo tudi, kako se urejanja vrtov lotimo pri nas. Skupaj z vami bodo potem naredili načrt, kako urediti vaš vrt. Ob upoštevanju vaših želja in našega strokovnega znanja ter večletnih izkušenj, bomo izdelali vrt v katerem boste lahko uživali z vašimi prijatelji ob prijetnem pikniku ali pa se boste predajali čarom narave kar sami. Ne pozabite nas povprašati tudi o ceniku urejanja vrta.