02. marec 2017

Sadno drevje, prodaja in obrezovanje – ali se zanimate za prodajo sadnega drevja?


Sadno drevje – prodaja sadik različnih vrst in velikosti. V podjetju TISA smo samo za vas pripravili pestro ponudbo različnih storitev, ki jih izvajamo z visoko mero strokovnosti in odgovornosti pri delu. Poudariti moramo, da pri delu uporabljamo tehnike, ki nam omogočajo izvajanje kakovostno opravljenih storitev, s katerimi so stranke vedno zadovoljne. Za dodatne informacije o storitvah in prodaji sadnega drevja vas vabimo k ogledu spletne strani, na kateri boste našli vse potrebne informacije o posameznih storitvah, prav tako pa nas lahko glede dodatnih vprašanj vedno kontaktirate. Kontaktirate nas lahko tudi glede prodaje sadnega drevja, saj vam nudimo pestro izbiro ugodnih sadik. Vabimo vas k ogledu spletne strani!

prodaja sadnega drevja
Prodaja sadnega drevja


Prodaja sadnega drevja ni nekaj, kar bi bilo pri nas močno razširjeno, zato je včasih precej težko najti drevo, ki ga potrebujemo. V podjetju TISA uvažamo sadike sadnih dreves iz ene največjih drevesnic v Evropi. Po dostopni ceni so vam na voljo tudi večje sadike. Ker želimo, da pri nas dobite prav to, kar iščete, smo za vas pripravili veliko izbiro sadnega drevja po ugodnih cenah. Sadno drevje (prodaja) je lahko nadgrajena tudi s profesionalnim sajenjem, v kolikor si zaželite tudi tega. Sajenje sadnih dreves je opravljeno strokovno, saj upoštevamo specifike posameznega drevesa in poskrbimo, da bo imelo drevo na voljo optimalne pogoje za rast. Po potrebi najprej izvedemo tudi posek poškodovanih dreves in tako pripravimo prostor za nove sadike sadnih dreves.

prodaja sadik sadnega drevja
Sadno drevje – prodaja in ostale storitve


Sadno drevje (prodaja) predstavlja le del naših storitev. Prodaja sadnega drevja zajema zelo veliko možnost izbire in je zasnovana na načelu optimalnega razmerja med ceno in kakovostjo. Ker se v podjetju že precej časa ukvarjamo s prodajo sadik sadnega drevja, smo na tem področju že pravi mojstri in vam bomo vsekakor znali svetovati, zato nas lahko brezskrbno kontaktirate in skupaj bomo poiskali pravo rešitev. Prodaja sadnega drevja temelji na zagotavljanju optimalne kvalitete, zato vam ni potrebno skrbeti. Odločite se tudi za strokovno sajenje sadik – veselimo se novih izzivov! Vljudno vabljeni k ogledu naše ponudbe.