02. marec 2017

Odkup hlodovine in odpadnega lesa – izvajamo tudi odkup hlodovine hrasta


Odkup hlodovine izvajamo tudi v podjetju TISA, v katerem smo pričeli opravljati gozdarske storitve, ki smo jih pozneje razširili tudi na drobljenje odpadnega lesa, čiščenje zaraščenih površin in proizvodnjo ter distribucijo toplote in električne energije. Izvajamo tudi odkup hlodovine hrasta – v kolikor se zanimate za naše storitve vas vabimo k ogledu naše spletne strani, na kateri boste našli preostale informacije, prav tako pa nas lahko tudi kontaktirate, saj vam bomo z veseljem odgovorili. Med pregledom ponudbe nikar ne spreglejte naših ostalih storitev, ki vključujejo obrezovanje dreves, mulčenje in prodajo biomase. Vabimo vas k podrobnemu ogledu naših storitev.

 

Odkup hlodovine in druge storitveodkup odpadnega lesa

Odkup hlodovine hrasta


Odkup hlodovine hrasta je ena izmed storitev, ki jih izvajamo v podjetju TISA. Z odkupom hlodovine si zagotavljamo zadostne količine posamezne vrste in kakovosti lesa, zato je ponudba lesa precej pestra. Smo odlično izurjeni za prepoznavanje določenih vrst lesa. Izvajamo tudi odkup odpadnega lesa, ki ostane pri rušenju objektov, odpadnem stavbnem pohištvu (lesene obloge), veje obžaganih dreves, odpadno leseno pohištvo, odpadno žagovino, oblanje, leseni prah, odpadno leseno embalažo in odpadni les komunalnih deponij. V primeru dodatnega plačila nudimo tudi odvoz odpadnega lesa z abroll kontejnerji. Poudariti moramo, da lahko odpadni les vsebuje manjše kose kovin, ne sme pa vsebovati plastike. Se zanimate za odkup hlodovine? Kontaktirajte nas. Odkupne cene lesa se spreminjajo glede na povpraševanje po lesu.

Odkup hlodovine in druge storitve


Odkup hlodovine predstavlja del storitev, ki jih opravljamo v podjetju TISA. Ukvarjamo se namreč tudi z obrezovanjem dreves, sajenjem dreves, frezanjem štorov, arboristiko, drobljenjem kamna in z drugimi storitvami. Poleg odkupa hlodovine hrasta izvajamo tudi odkup lesa za biomaso – različne tehnike predelave biomase nam omogočajo prilagoditev potrebam kupca. Na podlagi odkupa hlodovine proizvajamo lesne sekance in drobljence in obenem nudimo tudi dostavo z volumensko prikolico ali s kontejnerji. Z različnimi postopki sekanja, drobljenja in sejanja lahko kupcem ponudimo sekance različnih kakovosti in granulacij. Na voljo so tudi sekanci za zastirko na vrtovih. Iščete odkup hlodovine v Ljubljani?Kontaktirajte nas – v podjetju TISA smo vam vedno pripravljeni svetovati in odgovoriti na morebitna vprašanja. Veselimo se sodelovanja z vami.