02. marec 2017

Obrezovanje dreves – izvajamo tudi obrezovanje sadnih dreves


Obrezovanje dreves izvajamo tudi v podjetju TISA, v katerem se ukvarjamo z različnimi storitvami. Celotno ponudbo lahko preverite na naši spletni strani, kjer boste našli podrobnejše opise posameznih storitev. Izvajamo obrezovanje dreves v skladu s sodobnimi arborističnimi načeli – drevesa obrezujemo s pomočjo plezalne tehnike ter z avtodvigali. Kombinacija obeh tehnik predstavlja visoko kakovost opravljene storitve, poleg tega pa je potrebno poudariti, da je cena storitev prijazna kupcem. Po končanem obrezovanju na željo kupca odpeljemo veje, odstranimo panj ali zasadimo novo drevo. Ukvarjamo se tudi z obrezovanjem sadnih dreves. Za vse dodatne informacije obiščite spletno stran ali pa nas kontaktirajte s pomočjo podatkov, ki jih boste našli na spletni strani. Z veseljem bomo poskrbeli za vaša drevesa!

Obrezovanje dreves in druge storitve
Obrezovanje sadnih dreves


Obrezovanje sadnih dreves je ena izmed storitev, ki jih za vas izvajamo v podjetju TISA. Ker imamo na tem področju večletne izkušnje, delo opravimo strokovno. Prav tako pri delu uporabljamo tehnike, ki omogočajo kakovostno izvedbo posamezne storitve, zato so naše stranke vedno zadovoljne s končnim rezultatom. Tudi vas zanima obrezovanje dreves? Svetujemo vam, da nas kontaktirate in dogovorili se bomo o obrezovanju drevesa. Za vas opravimo tudi obrezovanja drevja spomladi. Pri obrezovanju sadnih dreves je potrebna posebna mera znanja in previdnosti, zato se naj takšne vrste obrezovanja lotijo samo strokovnjaki. Predlagamo, da opravilo prepustite nam, saj ga bomo z veseljem opravili.

pravilno obrezovanje dreves
Obrezovanje dreves in druge storitve


Obrezovanje dreves ne predstavlja celotne ponudbe storitev, ki jih za vas opravljamo v podjetju TISA. Vse storitve, ki so vam na voljo, lahko preverite na naši spletni strani, kjer najdete tudi podrobne opise posameznih storitev, prav tako pa smo vam vedno na voljo tudi v primeru dodatnih vprašanj ali nejasnosti. Izvajamo posek dreves v vseh razmerah, pravilno obrezovanje dreves, arboristično sanacijo starih in spomeniško zaščitenih dreves, odstranjevanje panjev s frezo, dobavo in saditev dreves različnih velikosti in arboristične preglede ter strokovna mnenja. Brez razkopavanja in uničevanja zelenice hitro in učinkovito odstranimo panje (štore) do globine 30 cm. V kolikor vas zanima obrezovanje dreves nas kontaktirajte – zaupajte nam, saj bomo vaše drevo obrezovali strokovno. Zadovoljne stranke so vedno na prvem mestu. Veselimo se opravljanja storitev za vas!